Despre noi

Vioson Prodcomimpex este o companie cu capital românesc privat. Fondată in 1996, Vioson este o companie cu profil mecanic axată pe producția de componente metalice, ansamble mecanice la comandă în regim unicat și serie mică. Compania noastră execută prelucrări prin așchiere de precizie ridicată – strunjiri, frezări, rectificări, găuriri, dispozitive, piese si ansamble sudate după documentația pusă la dispoziție de beneficiar, cât și după documentația realizată de departamentul intern de proiectare CAD.

Compania Vioson produce după documentația clientului:

  • componente pentru industria auto, pentru mașini unelte, pentru mașini de ambalat si transport, stații și linii de producție  (arbori, axe, suporți etc) intr-o plajă de complexitate foarte variată.

Operațiile auxiliare (sablare, tratament termic, acoperiri de suprafețe) sunt executate in regim de colaborare.

Cu peste 20 de ani de experiență echipa noastră dezvoltă tehnologie, standarde înalte de control și personal calificat. Dezvoltăm și îmbunătățim in permanență calitatea serviciilor oferite, monitorizănd atent satisfacția clienților, dezvoltarea competențelor personalului precum si dezvoltarea fluxului de producție.